Reglament de la Cursa

Reglament de La Cursa Nocturna per la Salut

1. El Col·legi Verge de la Salut organitzarà la cursa nocturna per la Salut, de 5km, el divendres 20 de març de 2020 a les 21h amb l’inici de la primavera!, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta cursa no és competitiva ni cronometrada i es pot fer caminant ràpid o corrent; has de portar frontal i/o llum!

2. La inscripció serà de 13 euros, amb una samarreta tècnica inclosa, a benefici íntegrament de l’Hospital Sant Joan de Déu i la seva lluita contra el Càncer Infantil. L’esdeveniment és obert a tothom i el fet d’inscriure’s o participar a la prova representa la total acceptació i respecte a aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no queda expressament regulat, serà decidit per la comissió organitzadora.

Cada participant ha d’emplenar un formulari d’inscripció. Hi ha un formulari per a majors de 18 anys i un altre per a menors de 18 anys.

3. La sortida de la cursa serà a partir de les 21h de la nit des del pati del col·legi Verge de la Salut, situat davant de la plaça Catalunya, i l’arribada serà al mateix lloc. El recorregut de 5km estarà senyalitzat cada kilòmetre.

4. És imprescindible l’ús de frontal i/o llum, i recomanable la roba d’abric (guants, gorra, dessuadora …)

5. És obligatori portar el dorsal ben visible a la part davantera de la samarreta o dessuadora. Amb el dorsal tindreu dret al avituallament final i sortejos amb premis que es donaran al final de la cursa.

6. En cas que la persona que s’inscriu finalment no pugui participar en la prova, l’organització no farà cap devolució o canvi .

7. Hi haurà els següents serveis: servei mèdic, carpa de trobada de voluntaris, lavabos, lliurament d’obsequis, avituallament sòlid amb aigua i/o alguna beguda refrescant, i també alguna beguda calenta al finalitzar la cursa.

8. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/de les participants. Els/les participants en el moment de la seva inscripció, manifesten trobar-se físicament aptes per a l’esdeveniment. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, ocasionar ells/es mateixes o derivar d’ells/es a tercers/es.

9. Tots els participants donen el seu consentiment perquè el col·legi, per si mateix o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la prova per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, el participant podrà exercir el seu dret a aquests arxius amb l’objectiu de rectificar o cancel·lar de formar parcial o total el seu contingut. Per exercir aquest dret, haurà de sol·licitar-ho per escrit a cursanocturnaperlasalut@gmail.com

10. Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, seguint la normativa establerta.

11. Les reclamacions per accident s’acceptaran exclusivament fins les 22:30 del mateix dia de la cursa via e-mail: cursanocturnaperlasalut@gmail.com

12. L’organització es reserva el dret a canviar la data, horaris, recorregut, o tot allò relacionat amb la cursa o cancel·lar l’esdeveniment, sense que hi hagi dret a reclamar cap compensació per part dels inscrits. Raons climatològiques o de seguretat del participants poden ser alguna d’aquestes causes.

13. De la mateixa manera, l’organització es reserva el dret d’ampliar el període d’inscripció a la cursa, per a qualsevol dels col·lectius participants, si així ho considera oportú.

14. Per inscriure’s:

Primer pas: Emplenar via on-line el formulari d’inscripció per cada participant. Hi ha el formulari d’inscripció per a majors de 18 anys i el formulari d’inscripció per a menors de 18 anys.

Segon pas: Presentar-se a la botiga d’esports INTERSPORT de Sant Feliu amb el missatge de confirmació de l’enviament del formulari – imprès en paper o en una foto al mòbil –  on s’haurà de fer el pagament de 13 euros en efectiu i us donaran el dorsal corresponent i la samarreta. No s’admeten inscripcions que no siguin via on-line.

15. El preu de les inscripcions serà el següent: 13€ inscripció a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.

16. No hi haurà classificacions. La cursa nocturna per la Salut no és competitiva ni cronometrada! Hem de respectar senyals i normes de la via pública, recomanacions dels voluntaris i Policia Local.

17. Places limitades a 2.000 participants. L’últim dia d’inscripció és el dia dimecres 18 de març de 2020.

18. Després d’acabada la cursa, se sortejaran obsequis donats per les empreses col·laboradores entre els participants de la cursa. La normativa del sorteig serà la següent:

a- El resultat del sorteig ho tindrem abans de començar la cursa a la vista en una pissarra i la entrega de premis començarà al finalitzar l’últim participant.

b- El número de dorsal serà la referència de participació en el sorteig.

c- S’haurà de reclamar el premi de manera física amb el dorsal.

19. Lliurament de dorsals i samarretes, el mateix dia d’inscripció i pagament en efectiu a la botiga Running-Intersport.

20. Vestuaris-Lavabos: El col·legi ofereix les seves instal·lacions a tots el participants de la cursa i el seus acompanyants, sense fer-se càrrec de les pertinences. Hi ha grades al pati des d’on es pot veure la sortida i arribada dels corredors a partir de les 20h del divendres 20 de març.

Col·legi Verge de la Salut – Fundació Narcís Jubany

10 de febrer de 2020